Last van houtrot? Wij lossen het op

Heeft u last van houtrot? Het is lelijk en funest voor de uitstraling van uw houtwerk. Bovendien verliest bijvoorbeeld een houten deur of kozijn zijn kwaliteit en kunnen er lekkages ontstaan. Een houtrot reparatie met producten van Repair Care staat garant voor een duurzaam herstel. Wij, als officieel gecertificeerd Repair Care bedrijf in Noord-Brabant, kunnen deze gespecialiseerde houtrotreparatie voor u uitvoeren. Wij hebben de beschikking over een breed assortiment hoogwaardige producten om vrijwel elke vorm van houtrot gericht aan te pakken. Als specialist kunnen wij u adviseren wat het beste product of oplossing is voor uw situatie en u bent verzekerd van de juiste verwerkingswijze/methode. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Bel: 0630367379Contactformulier

Houtrot reparatie met producten van Repair Care

Houtrot ontstaat bijna altijd in hout dat zich buiten bevindt. Denk aan kozijnen, deuren, deurposten etc. Het kan een serieuze vijand worden voor u en uw woning worden als u niet tijdig ingrijpt. De grote boosdoener is vocht en ons Nederlandse klimaat speelt daarnaast zeker een rol. Wanneer er meer vocht in het hout komt dan er uit gaat, neemt het vochtgehalte in het hout toe. Wanneer dit houtvochtgehalte meer is dan 20 %, dan loopt hout al een groot risico op vorming van houtrot. Een houtrot reparatie met producten van Repair Care kan dit proces een halt toeroepen.

Een houtrotreparatie met Repair Care kan veel ellende voorkomen. Stel, u heeft last van houtrot in uw kozijnen. Complete vervanging van kozijnen is duur en met een Repair Care houtrot reparatie onnodig. Bovendien is er minder overlast bij reparatie dan bij vervanging, omdat kozijn en raam tijdens onze werkzaamheden gewoon in de gevel blijven zitten. Voor een goed herstel zijn producten van Repair Care echter niet voldoende, want ook het juist uitvoeren van de reparatie is essentieel. Dankzij onze opleiding en ervaring, kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Houtrotreparatie bij deuren, kozijnen en ramen

Weet u niet zeker of u last heeft van houtrot? Houtrot kunt u herkennen aan de verkleuring van het hout, maar ook zachte plekken in het hout kunnen wijzen op houtrot. Een lastig probleem, maar met een houtrotreparatie makkelijk op te lossen. Bij welk houtsoort het voorkomt? Houtrot kan bij alle soorten hout voorkomen. Het vermijden hiervan kan alleen door het hout droog te houden, maar dat is in ons land een onmogelijke opgave. Een houtrot reparatie bij ramen, deuren en kozijnen komt dan ook vaak voor.

De kosten van een houtrot reparatie hangen af van de situatie. Wij komen graag ter plaatse kijken om een goede prijsindicatie te geven. In sommige gevallen is reparatie geen optie meer en moeten kozijnen, raamdelen of deuren helemaal vervangen worden. In dat geval leveren en plaatsen wij alles wat nodig is.

Last van houtrot? Op zoek naar de beste oplossing om van dit probleem af te komen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hieronder treft u een beperkte opsomming waar onze tevreden klanten zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Breda
 • Gilze
 • Hilvarenbeek
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Moergestel
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Oosterhout
 • Rijen
 • Tilburg
 • Vught
 • Waalwijk