Zakelijk


Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht!

Teveel om u druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich mee kunnen brengen. Klusbedrijf Rini Emmen heeft dé oplossing voor de klussen die te klein zijn voor een aannemer, maar teveel en te groot voor uzelf worden. De enige tijd die u kwijt bent is wanneer u Klusbedrijf Rini Emmen inschakelt: één telefoontje. Vervolgens gaat u door met wat echt van belang is: ondernemen!

Waarom zou ik mijn bedrijfspand aan jullie overlaten?

  • Vaste klusjesman.
  •  Altijd binnen en buiten  kantooruren bereikbaar.
  •  Korte lijnen: directe communicatie en snel schakelen.
  •  Vakkundige dienstverlening met nazorg
  •  Voordelig uurtarief

Welke klussen kan ik uitbesteden?

Eigenlijk alles. Klusbedrijf Rini Emmen richt zich hoofdzakelijk op de klussen die bij een conciërge/huismeester thuishoren, maar in feite kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken nauw samen met verschillende vakmensen en specialisten die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Wat is het werkgebied van Klusbedrijf Rini Emmen

Klusbedrijf Rini Emmen is gevestigd in Tilburg. Ons werkgebied bestaat naast Tilburg ook uit de omliggende dorpen en steden . Woont u in de stad Tilburg, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten de stad? Geen probleem. Wij brengen dan in overleg wel een kleine bijdrage in rekening.