Logo Emmen Timmerwerken Tilburg

Bel 06-30367379 of mail vandaag nog
voor een vrijblijvende offerte!

Houtrot reparatie

Waarom kozijnen vervangen als u kunt repareren?

Met repareren spaart u uw portemonnee én het milieu. Houtrot repareren door Emmen Timmerwerken uit Tilburg met de producten van Repair Care doen niet onder voor kozijnvervanging: ze gaan levenslang mee en zijn na overschildering onzichtbaar!

Wij zijn een officieel gecertificeerd Repair care gecertificeerde bedrijf.

Reparatie houtrot Tilburg

Houtrot repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair Care is dé oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Repair Care is al jarenlang marktleider in houtrotreparatieproducten voor de professionele markt. Wij van Emmen Timmerwerken Tilburg hebben veel ervaring met deze producten, ze zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan. Tal van woningbouwverenigingen en andere vastgoedbezitters maken bij renovatie dan ook dankbaar gebruik van onze oplossingen.

De voordelen van houtrot reparatie

  • repaircare
    Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging.
  • Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.
  • Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..
  • Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.
  • Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.

Houtrot reparatie Tilburg van deuren en kozijnen
Houtrotreparatie
  • Bel 06-30367379 of mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!