Timmerman Tilburg


Emmen Timmerwerken is een professioneel timmer en onderhoudsbedrijf met een persoonlijke benadering. Alle werkzaamheden in en rond uw woning of bedrijfspand binnen enkele dagen geregeld? Wij staan voor u klaar! Kwaliteit staat bij ons voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van  het plaatsen van deuren en kozijnen,inbraakbeveiliging en houtrot reparatie .Maar een complete aanbouw zetten of zolderkamer realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Er is bij ons veel mogelijk!

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel of mail ons! U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. U vindt deze onder de knop “CONTACT”

Professionaliteit & Kwaliteit

Emmen Timmerwerken staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op materialen én arbeid. Kortom, Emmen Timmerwerken is de ideale partner voor uw klus.